Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Ishøj

Lillegaard Facility Services er din foretrukne specialist inden for erhvervsrengøring i Ishøj. Med en dyb forståelse for betydningen af et rent og indbydende arbejdsmiljø, tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger, der møder hver eneste af dine unikke behov. Vores dedikation til miljøvenlighed og kundetilfredshed sætter os forrest i feltet indenfor rengøring til erhverv.

 

 

Vores engagement i miljø og kvalitet

Hos Lillegaard Facility Services lægger vi vægt på bæredygtighed og anvender kun de mest effektive, miljøvenlige rengøringsmidler og -produkter. Dette sikrer, at din arbejdsplads ikke blot bliver ren, men også bidrager til et sundere miljø – både indendørs og udendørs.

Tilpassede rengøringsløsninger

Vi forstår, at hver virksomhed har unikke behov. Derfor tilbyder vi alt fra daglig kontorrengøring til specialiserede opgaver som industrirengøring, vinduespudsning, og ejendomsservice. Vores mål er at levere en omfattende service, der overstiger dine forventninger.

Demonstreret ekspertise i Ishøj og omegn

Med årtiers erfaring har Lillegaard Facility Services opbygget en portefølje af succesfulde projekter og tilfredse kunder i Ishøj, Rødovre, Hvidovre og omegn. Vores team af erfarne rengørings-professionelle er dedikeret til at opretholde de højeste standarder og kundeservice.

Hvorfor vælge os?

 • Miljøvenlig rengøring: Vi er forpligtede til at beskytte miljøet gennem vores arbejde.
 • Tilpassede løsninger: Vi udvikler skræddersyede rengøringsplaner, der nøje matcher dine behov.
 • Erfaring og professionalisme: Vores team er højt kvalificerede og har mange års erfaring.

Lad os skabe et renere arbejdsmiljø sammen

Er det tid til at forbedre rengøringen og sundheden i din virksomhed? Lillegaard Facility Services er her for at hjælpe hver eneste virksomhed i Ishøj med at opnå deres rengøringsmål. Vores tilgang er at forstå dine specifikke behov, så vi kan tilbyde den mest effektive løsning.

Klar til at starte?

Hvis du søger en pålidelig partner til erhvervsrengøring i Ishøj, er det tid til at tage skridtet med Lillegaard. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine unikke behov og budget.

Kontakt os i dag for at planlægge dit næste skridt:

Lad os arbejde sammen for at skabe et renere, sundere arbejdsmiljø, der fremmer produktivitet og trivsel. Vælg Lillegaard Facility Services for en forskel, du kan se og føle.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!