Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Ejendomsservice København

Hos Lillegaard Rengøring tilbyder vi ejendomsservice København til offentlige og private virksomheder.

Vi tilbyder det også til resten af Sjælland. Med Lillegaard Rengøring får du dog mere end bare god ejendomsservice – du får en samarbejdsaftale med folk, som kender din ejendom ud og ind, og som ved, hvad der forventes af aftalen.

Vi klarer alt fra trapperengøring til snerydning, og har du særlige forespørgsler på specifik ejendomsservice, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Forskellen fra os og til andre firmaer er ikke målbar i tal og statistikker, men vi giver dig en totalløsning, som sikrer, at ejendommen står præsentabel og er praktisk hele året rundt.

Vi går i dybden med de enkelte dele af serviceydelsen, og vi går ikke før, at hele bygningen står som ønsket.

Ejendomsservice København – Vores ydelser

Vi har en række faste ydelser, som vi har stor erfaring med at klare, herunder:

 • Trapperengøring
 • Vinduespolering
 • Hovedrengøring
 • Oliebehandling og pleje af oliebehandlede trægulve
 • Rengøring af fraflytningslejligheder
 • Rengøring og oprydning efter håndværkere
 • Graffitiafrensning
 • Vedligeholdelse af grønne arealer
 • Snerydning

Benytter du os som en fast leverandør af ejendomsservice, vil det være de samme folk, der kommer ud til din ejendom hver gang. Vi kender dig, og du kender os – og det er sådan, vi gerne vil udføre arbejde for dig.

Gensidig tillid er vigtigt og en grundsten i den måde, vi arbejder på. Derfor kan du også regne med, at vi behandler din ejendom, som var det vores egen.

Føler du ikke, at dit arbejde er dækket ind af ovenstående serviceydelser, ser vi naturligvis gerne, hvad vi kan gøre for dig alligevel. Vi lytter til jeres ønsker, og vi giver også et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlige metoder og rengøringsartikler

For os hos Lillegaard Rengøring er det vigtigt, at tingene ser godt ud. Men det er mindst lige så vigtigt, at de pæne overflader også fungerer i praksis på den lange bane.

Når vi står for din ejendomsservice København, benytter vi os kun af midler og metoder egnet til ejendommen. Vi gør dette så personale såvel som bygningen selv ikke lider overlast på grund af billige rengøringsartikler.

De miljøvenlige metoder er som regel også de nyeste metoder. Vi sørger hele tiden for, at vores medarbejdere er up-to-date med den seneste viden på området, og at de arbejder under ordentlige vilkår. Det er vores sikkerhed for at vi kan udføre ejendomsservice så effektivt og gennemgående som muligt.

Fokus på tillid

Når man skal ansætte folk til at rengøre private arealer, handler det om tillid til virksomheden. Vi sender vores medarbejdere ud til dig med identitetskort samt foto.

På den måde ved du altid, hvem der gør rent hos dig. Alle vores ansatte har en desuden en ren straffeattest, fordi vi ikke vil behandle din ejendom anderledes end vores eget hjem.

Vi kan tilbyde dig ejendomsservice med udgangspunkt i ovenstående. Uanset dine behov bestræber vi os på at finde en løsning til dig også. Giv os et kald på tlf. 7020 2804 eller skriv til os på lillegaard@lillegaard.dk og hør nærmere om dine muligheder for ejendomsservice København.

Læs mere om Rengøring København, trappevask i København eller endda erhvervsrengøring i København.

Ejendomsservice København.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!