Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring i Søborg

Har din virksomhed hovedsæde i Søborg eller omegn, og er du på udkig efter et kompetent rengøringsfirma til at varetage rengøringen? Så behøver du ikke lede længere. Hos Lillegaard Facility Services tilbyder vi miljøvenlig erhvervsrengøring i København og omegn – altid med kundekontakt og kvalitet i centrum. 

Vi sørger for, at din virksomhed altid er skinnende ren med en skånsom rengøring for dig og miljøet.

Lillegaard Facility Services er beliggende i Herlev, men vi tilbyder også erhvervsrengøring i Søborg, København, Ballerup og andre områder i Storkøbenhavn.

Kontakt os i dag på 70 20 28 04 for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Storkøbenhavn, herunder erhvervsrengøring i Søborg. Der er flere gode grunde til at overlade rengøringen af din virksomhed til et professionelt rengøringsfirma. 

For det første får du tid til at fokusere på dine kernekompetencer i virksomheden. Hos Lillegaard Facility Services er vores kernekompetence rengøring, og derfor kan du trygt overlade erhvervsrengøring af din virksomhed til os.

Herudover er det vigtigt at få din virksomhed til at fremstå pæn og professionel over for kunder og samarbejdspartnere. Derfor skal rengøringen være i top! 

Vi sørger for at levere professionel erhvervsrengøring i Søborg, så din virksomhed præsenterer sig bedst muligt. 

Mangler du rengøring af dit kontorområde, så tjek vores kontorrengøring i København.

Sidst men ikke mindst mindsker grundig og regelmæssig rengøring sygefraværet på arbejdspladsen. Et højt antal sygedage hos medarbejderne er dyrt for virksomheden, og da almindelige infektionssygdomme er skyld i over halvdelen af sygemeldingerne i virksomheder, kan det betale sig at investere i et kompetent rengøringshjælp udefra.

 

Sundt indeklima med erhvervsrengøring i Ballerup

Et sundt indeklima kræver, at der er anvendt de rigtige metoder og materialer i rengøringen. Hos Lillegaard Facility Services bruger vi personale, der har erfaring i at udføre en komplet rengøring.

Vores rengøringsartikler er miljøvenlige og er egnet til at give en skånsom erhvervsrengøring – både for din skyld og for miljøets. Et sundt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer er vigtigt, og derfor sammensætter vi en løsning, der giver den mest optimale erhvervsrengøring i Søborg og Ballerup til din virksomhed.

Har du virksomhed i Herlev, har vi også erhvervsrengøring i Herlev.

 

Bestil erhvervsrengøring i Søborg

Søger du erhvervsrengøring i Søborg, København eller omegn, så er Lillegaard Facility Services den rette til opgaven. Vi skræddersyr et forløb til netop din virksomhed. 

Ring til os på 70 20 28 04 eller skriv til os på info@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!