Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Lillegaard Facility Service tilbyder professionel og skarp erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn og omegn. 

Hvis du søger en grundig og detaljeorienteret rengøring af din institution, virksomhed eller kontor i København, er du kommet til det rette sted. Vi varetager alle former for erhvervsrengøring, både lokale- og kontorrengøring i København, og med snart 50 års erfaring garanterer vi at levere et pletfrit og ordentligt stykke arbejde. Kort sagt tager vi hånd om dine lokaler, som var de vores egne.

Hvis du er interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på din sag, eller hvis du har spørgsmål angående muligheder for rengøring, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 40, eller du kan sende os en mail på info@lillegaard.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Flotte lokaler i hele Storkøbenhavn

Hos Lillegaard Facility Service har vi efterhånden opbygget en stor erfaring indenfor alle områder af rengøringsparameteret. Vi udfører alle former for rengøring, nogle af vores spidskompetencer inkluderer bl.a.:

… Og mange andre opgaver! Hvis du har en forespørgsel på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Hos Lillegaard Facility Services giver vi mulighed for at skræddersy hele dit forløbe med erhvervsrengøring i København og omegn, så vi kan imødekomme alle dine ønsker og behov. På den måde er du sikret at få akkurat de services, som dine lokaler har brug for.  

Erhvervsrengøring i Søborg 

Vores mange års erfaring har gjort os kompatible til at levere et solidt stykke arbejde hver eneste gang. Det gælder både når vi arbejder i snævre lokaler og institutioner centralt i København samt større og moderne lokaler i Storkøbenhavn. Vi bevæger os med glæde udenfor centrum, og udfører bl.a. også erhvervsrengøring i Søborg og omegn. Når du vælger Lillegaard Facility Services til at varetage din erhvervsrengøring i Herlev eller Søborg, kan du på lige vilkår forvente, at vi altid overholder vores aftaler, og at vi er fleksible. Det betyder, at vi kan tilpasse vores skema efter jeres og varetage rengøringen, når I ikke er til stede i lokalerne. Alle vores medarbejdere er uddannet, og de gør en dyd ud af at udføre et grundigt og pletfrit stykke arbejde. Vi udfører altid vores opgaver til perfektion uafhængigt af, om det omhandler erhvervsrengøring i Søborg eller København.

Erhvervsrengøring Ballerup 

Med det stigende antal af erhvervslokaler, virksomheder og institutioner i Ballerup, tager Lillegaard Facility Services selvfølgelig også forbi denne egn. Vi ved, at en ordentlig erhvervsrengøring ikke blot er til gavn for øjet men også for helbredet. Med regelmæssig rengøring af dine lokaler skaber du et fast sundt indeklima, som overordnet set reducerer sygdom og udfald af allergier. Vi benytter miljørigtige rengøringsmidler, som ikke er skadelige for dine medarbejder.  

Med en professionel erhvervsrengøring af dine lokaler skaber du de bedste arbejdsbetingelser for dine medarbejdere, så de har mulighed for at præstere effektivt hver dag. Hvis du leder efter professionel og detaljeorienteret erhvervsrengøring i Ballerup, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Giv os et kald på tlf. 70 20 28 40 eller send os en mail på info@lillegaard.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!